Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Orologerie de lux |
|

Chopard Gentlemen’s Evening în Cannes: o soirée exclusivistă dedicată gentlemenilor

A devenit deja o tradiție ca, în timpul Festivalului de Film de la Cannes, Chopard să dedice una dintre serile sale exclusiviste, universului său masculin. Ediția 2018 nu face excepție.
image014

Deoarece strălucirea Festivalului de la Cannes este tradusă și în gusturile bărbaților, prima soirée găzduită de Maison Chopard și cea care a dat startul festivităților de la Cannes a adus un omagiu colecției de ceasuri pentru bărbați. Cu această ocazie, Caroline a fost alături de fratele și co-președintele afacerii de familie, Karl-Friedrich Scheufele, în găzduirea celor mai eleganți domni prezenți pe Croisette.

Citește și Diamante pentru ieri, azi și mâine – UP by Forbes

Actori și persoane publice renumite pentru eleganța lor s-au numărat printre invitații serii, printre ei numărându-se Christoph Waltz, Luke Evans, James Norton, Mads Mikkelsen, Liao Fan, Gang Dong Wong, George Spencer-Churchill, Oliver Cheshire, Toby Huntington-Whiteley, Colin Dack, Alex Libby, Richard Ampaw, Josh Parkinson și Victor Turpin, dar și vedete precum Julianne Moore, Marion Cotillard, Isabelle Adjani, Celina Jade, Miao Miao, Araya Hargate, Lady Violet Manners, Lady Sabrina Percy, Leomie Anderson și Victoria Bonia.

Într-o atmosferă sclipitoare de jazz, invitații serii s-au putut delecta pe ritmurile faimosului trompetist al New York-ului Chris Norton și al cvartetului său, bucurându-se de o seară de cocktail fermecătoare care a recreat patina unui club privat autentic londonez.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii