Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Chopard – bijutierul oficial al L’Oréal la Paris Fashion Week

Pentru al doilea an consecutiv, Chopard a fost brandul oficial de bijuterii pentru evenimentul Le Défilé L'Oréal Paris, din cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Spectacolul, deschis publicului larg, a fost organizat de-a lungul fluviului Sena și a sărbătorit două concepte care se leagă, inevitabil, de capitala Franței: moda și frumusețea. Cele mai cunoscute modele L'Oréal Paris au strălucit pe podium, purtând bijuterii Chopard.
Le Defile L'Oreal Paris : Runway - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019

Printre creațiile prezentate, se numără un set Haute Joaillerie (colier și cercei din aur alb de 18 karate cu incrustații din diamante, tanzanite, titan și lapis lazuli) special conceput de copreședintele și directorul artistic Chopard, Caroline Scheufele.

Această creație extraordinară a fost purtată de Ming Xi și a reprezentat apogeul evenimentului, pe parcursul căruia s-au prezentat toate colecțiile de ceasuri și bijuterii Maison, inclusiv linia de talismane Happy Hearts.

La eveniment au fost prezenși numeroși amabsadopri de brand, precum Bianca Balti, Thylane Blondeau, Marie Bochet, Maria Borges, Cheryl, Luma Grothe, Liya Kebede , Aja Naomi King, Eva Longoria, Judit Masco, Andie McDowell, Parcul Soo Joo, Duckie Thot, Nikolaj Coster Waldau și Ming Xi. Le Défilé L’Oréal Paris a fost transmis live în 30 de țări. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii