Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

Chopard – alegerea vedetelor la Globul de Aur

Vedete precum Jennifer Lawrence, Julianne Moore, Jane Fonda, Saoirse Ronan, Michael Fassbender and Lola Kirke au purtat Chopard ediția din acest an a ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur.
Julianne_Moore_in_Chopard02

Actrița americană Jennifer Lawrence, câștigătorea titlului de „Cea mai buna actriță într-un film – dramă”, pentru rolul din „Joy”, a purtat un colier din aur alb de  18k cu diamante, un inel de aur alb de 18k  cu diamante și un rubin genial, ambele din „High Jewellery Collection”, dar și un inel de platină cu diamante din colecția „L’Heure du Diamant” .

Actrița americană Julianne Moore, câștigătoarea categoriei „Cea mai bună actriță într-un film – dramă” pentru rolul din „Still Alice” în 2015 a purtat cercei de platină cu diamante, un set de aur alb de 18k cu smaralde și diamante (1k), precum și un inel de titan cu Turmaline Paraíba (18cts), briliante (3cts) și un diamant roz tăiat în formă de pară, toate din colecția „High Jewellery Collection”.

GALERIE FOTO:  Chopard – alegerea vedetelor la Globul de Aur

Actrița americană Jane Fonda, nominalizată pentru „Cea mai bună actriță într-un rol secundar” într-un film pentru rolul din „Youth”, a purtat o pereche de cercei din aur alb de 18k stabilite cu perle și briliante de 17 mm, dar și un  inel cu diamant din aur alb, cu formă ovală și briliante,  ambele din colecția „High Jewellery ”.

Actrița irlandeză Saoirse Ronan, nominalizată pentru „Cea mai bună actriță într-un film – dramă” pentru rolul din „Brooklyn”, a ales să poarte cercei de aur de 18k aur într-un set cu două diamante în formă de pară și diamante briolettes, precum și un inel de aur alb de 18k în set cu un diamant în formă de pară și briliante , ambele din Colecția „High Jewellery”.

Actorul de origini germane-irlandeze, Michael Fassbender, nominalizat pentru „Cel mai bun actor într-un film – dramă” pentru rolul său în „Steve Jobs”, a purtat un de ceas de aur de 18k -„Regulator”- din Colecția „L.U.C ” și o pereche de butoni de aur  roz de 18k .

Actrița americană Lola Kirke, premiată în 2015 cu  Trofeul Chopard Female, a ales să poarte o pereche de cercei din aur roz cu rubine  din colecția „Red Carpet”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii