FacebookTwitterLinkedIn

În lumea noastră veți întâlni îmbinarea tradiției cu modernul, a imaginii cu gustul, a romantismului clasic cu exoticul. Creațiile noastre sunt apreciate de toți iubitorii de ciocolată, fiecare regăsindu-se în această lume minunată.

Ciocolată cea mai fină, ingrediente selectate cu atenție, exclusive naturale și inspirația rețetelor din Belgia și Franța, ne-au condus la colecțiile pe care vă invităm să le vizionați și ulterior să le savurați.

Lăsând la o parte faptul că produsele din ciocolată Chocofashion sunt realizate artizanal din ingredientele cele mai bune și alese cu grijă, în momentul în care deschizi cutia cu praline sau cu tablete din ciocolată sau coșul cu fructe în ciocolată, te inundă o mireasmă atât de apetisantă încât nu ai mai vrea să le împarți cu nimeni.

Aroma și savoarea ciocolatei în combinații deosebite, rețete unice și forme creative oferă un răsfaț de neuitat papilelor gustative. De aceea, ciocolata premium este un cadou cu care nu dai greș niciodată.

Chocofashion te invită să descoperi noua colecție de Primavară.  Anul acesta de Mărșișor și de Ziua Femeii alege produsele artizanale din ciocolată gândite pentru a reprezenta cadoul ideal.

Pralinele și tabletele din ciocolată pot fi personalizate cu logo, mesaj sau imagine, astfel încât poți oferi și un cadou unic celor dragi.

Descoperă întreaga colecție pe site www.chocofashion.ro