Cautare
, Contributor

Auto |
|

China, cea mai importantă piață pentru Porsche Macan?

2014-Porsche-Macan-9.jpg
Helmut Broeker, șeful Porsche China, intenționează să dubleze numărul de dealeri din cea mai mare țară din Asia în următoarele 12 luni, pentru a fi sigur că are suficiente ”puncte de desfacere” pentru Macan, cel mai nou model al producătorului german.

Porsche Cayenne a fost în anii de la lansarea sa cel mai bine vândut model al producătorului auto german, iar noul model, Macan, va susține interesul pentru SUV-urile germane, potrivit ”Ferdinand Magazine”.

Citește un reportaj de la fabrica Porsche din Leipzig, locul de naștere al Macan

”Faptul că Porsche aduce o versiune mai mică a Cayenne-ului este ceva ce va funcționa foarte bine în China”, spune Klaus Paur, șef al departamentului automotive la firma de cercetare Ipsos. ”Noul model îndeplinește așteptările unui segment în creștere rapidă. Lansarea Macan face parte de asemenea dintr-o tendință de a producătorilor auto de lux de a face mașinile lor mai accesibile.”

Testdrive pe zăpadă – Porsche 911 Carrera4

”Macan-ul va avea un impact semnificativ din perspectiva volumului de vânzări”, spune Helmut Broeker, șeful Porsche în China. ”China va fi piața cea mai importantă, sunt încrezător în acest lucru.” Iar afirmațiile lui Broeker se traduc și în fapte: în următoarele 12 luni, Porsche plănuiește să dubleze numărul dealeri-lor de pe piața chineză, de la 50 la 100.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii