Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Bani și Investiţii |
|

Chimcomplex Borzeşti vrea să împrumute 90 mil. euro de la CEC Bank şi Alpha Bank

Chimcomplex Borzeşti este controlată în proporţie de 85,4% de CRC Alchemy Holding, în timp ce statul român deţine aproape 9% din capitalul social.
Chimcomplex

Compania a convocat AGEA pe data de 25 august 2021 pentru a-i aproba două credite în valoare totală de 90 mil. euro, care vor fi folosite în vederea refinanțării unor contracte de finanțare existente, investiții, realizării de achiziții, utilizării pentru capital de lucru și în orice alte scopuri prevăzute în planurile de afaceri ale Chimcomplex S.A.

Chimcomplex Borzeşti, controlată de Ștefan Vuza, ar urma să împrumute 60 milioane de euro de la CEC Bank, care cuprinde o facilitate de credit la termen în sumă maximă de 20 milioane de euro și o facilitate de credit tip revolving în sumă maximă de 40 de milioane de euro, iar de la Alpha Bank România S.A. vrea să acceseze un credit în sumă totală de 30 milioane de euro.

Societatea a finalizat 2020 cu un profit net de circa 95 milioane de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii