FacebookTwitterLinkedIn

De la bun început, ne-am propus ca prin intermediul Chilli Ideas să oferim experiențe, și nu doar obiecte promoționale. Acestea au în spate un proces complex de cunoaștere și de familiarizare cu clienții, prin care reușim să întâlnim așteptările acestora și să răspundem nevoilor lor. Satisfacția noastră este dată de unicitatea poveștii fiecărei companii în parte, care ne determină să fim creativi în abordările noastre, găsind mereu cele mai bune soluții la ceea ce caută aceasta.

Suntem o echipă care nu crede în etichete, dar care se ghidează în funcție de principii și valori, care ne duc întotdeauna unde vrem să ajungem. Tocmai de aceea, am făcut o trecere în revistă a valorilor care ne-au făcut să creștem până în acest punct, ca distribuitor premiat și apreciat în repetate rânduri.

Originalitatea. Întotdeauna am vrut să fim diferiți și să oferim clienților noștri produse speciale, cu un design plăcut și cu o funcționalitate implicită. Ne place să inovăm și nu ne temem să încercăm lucruri. Pentru ca cele mai bune idei să fie puse în practică, trebuie ca fiecare dintre noi să fie versatil și să dea dovadă de deschidere atunci când vine vorba de inovație în materie de branding.

Curiozitatea. Privim fiecare interacțiune cu clienții noștri ca pe o vânătoare de comori, ca pe o explorare și o călătorie spre ceea ce contează pentru ei. Ne avântăm în această experiență cu siguranța faptului că, după ce vom cunoaște în detaliu dorințele tale, ca manager de Marketing sau ca manager de HR, vom ajunge acolo unde trebuie, ghidați de acel savoir-faire care ne caracterizează și care va face ca relația noastră să fie una plăcută și plină de sens.

Responsabilitatea. Întodeauna când pornim la drum alături de un nou client, ne asumăm misiunea de a acorda fiecărui proiect atenție maximă la detalii, întrucât știm că aceasta face diferența de cele mai multe ori. Prețuim încrederea acordată și respectăm întocmai dispozițiile stabilite. Numai prin respect, atenție și performanță putem păstra intactă încrederea stabilită de la bun început.

Asumarea provocărilor. Nu ne temem de cei mai pretențioși parteneri de afaceri, ba dimpotrivă, considerăm că tocmai acest aspect ne hrănește potențialul și numai așa putem veni cu cele mai „chilli” idei, care să răspundă oricăror provocări cu care compania pe care o reprezinți s-ar putea confrunta.

Consumatorii, pe primul plan. Ne asigurăm că brandul tău va fi ținut minte, nu doar prin oferirea unor produse care să fie personalizate cu numele companiei tale. Facem tot ce ne stă în putere să lăsăm o amprentă de neuitat în mintea consumatorilor tăi, prin oferirea de experiențe cu adevărat utile și deosebite.

Creativitatea. Ideile noastre sunt picante, inedite și vor oferi acea perspectivă asupra lucrurilor la care probabil nu te-ai gândit vreodată. Respectând valorile brandului tău și adaptându-ne la tot ceea ce înseamnă pentru publicul tău țintă, vom pune pasiune în a găsi echilibrul perfect dintre profesionalism și surpriză, care nu numai că va raspunde așteptărilor tale, dar le va și depăși.

Ce zici, te aventurezi alături de noi?