FacebookTwitterLinkedIn

evian® își unește forțele cu Chiara Ferragni și creează o nouă Ediție Limitată iconică evian®. După un deceniu de la prima colaborare în materie de design pe care brandul a avut-o cu lumea modei, anume Christian Lacroix, anul 2017 marchează o nouă eră pentru actuala Ediție iconică evian® în serie Limitată. Brandul aduce un design nou și proaspăt cu această colecție recentă, grație mărcii Chiara Ferragni care emană o atitudine jucăușă.

Designul ei pentru colecția evian® Ediție Limitată încorporează modelul emblematic pe care însăși Chiara l-a făcut faimos prin propria marcă omonimă, CHIARA FERRAGNI. Ea a adăugat încă patru noi modele exclusive pentru noua sticlă evian®, inspirate de povestea brandului. Modelele sunt  trei piscuri de munte cu câte o stea în vârf, ce reprezintă Alpii Francezi, o inimă săgetată de o sticlă, o stea cu valuri și o picătură de apă pură minerală evian®.

„Sunt foarte fericită să mă alătur familiei evian® în această nouă aventură. Iubesc să creez ceva care este atât de diferit față de ceea ce fac eu cu propriul brand, completând astfel cu elemente noi colecția mea de brand”, declară Chiara Ferragni.

Veronique Penchienati declaă la rândul său: “evian® este un brand jucăuș și chic ce dorește să se bucure la maximum de viață. Valori pe care suntem siguri că le îndeplinește cu adevărat Chiara Ferragni. Iubim atitudinea proaspătă și jucăușă a Chiarei și a fost evident de la început că ambele branduri împărtășesc aceeași stare de spirit ‘Live young’”.

Sticla evian® x CHIARA FERRAGNI Ediție Limitată va fi disponibilă în varianta unui recipient de sticlă (75cl). Noua sticlă va fi disponibilă la nivel global, în hotelurile, cafenelele și restaurantele selecționate, cât și la comercianți, începând cu luna Octombrie 2017. În România, noua sticlă Ediție Limitată evian® x CHIARA FERRAGNI va fi disponibilă prin importatorul exclusiv B.D.G. IMPORT și online pe www.beicevrei.ro.