Cautare




, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Chello Central Europe închide biroul din România și își externalizează distribuția

chello.jpg
Chello Central Europe a anunțat închiderea biroului din București pentru eficientizarea activității, începând cu luna septembrie 2013. După această dată, vânzările şi marketingul televiziunilor pe care le operează în România se vor desfășura printr-o structură de agenţie, potrivit unui comunicat de presă semnat de directoarea de marketing și comunicare Andrea Nagy, preluat de Media Expres.

Restructurarea nu va afecta conţinutul şi serviciile actuale ale celor 7 televiziuni din România ale societăţii, iar pe termen mediu și lung, compania îşi propune să îmbunătăţească şi să extindă în continuare aceste servicii.

Chello Central Europe face parte din Chellomedia, divizia de conţinut a Liberty Global plc. Recent, presa internațională a relatat că diviza de conținut a Liberty Global ar fi de vânzare, încercarea de eficientizare a operațiunilor putând fi un avantaj în eventualele negocieri pe această temă, notează Media Expres.

Biroul de la București al companiei a fost înființat în anul 2009 și a fost condus până în 2011 de Dorian Ciubic, după care a fost preluat de actuala directoare, Anda Mânza.

Chello Central Europe este producător şi distribuitor pentru 11 canale de televiziune şi este prezent în 13 ţări din Europa Centrală.

În Romania, CCE operează Minimax, Megamax, TV Paprika, FilmCafe, MGM, Sport1, SportM.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii