FacebookTwitterLinkedIn

Decizia de selecție a partenerului a rezultat în urma unei singure etape, care a inclus criterii riguroase de analiză și validare. În afara exercițiului strategic și creativ au fost luate în considerare capabilitățile agenției, experiența echipelor de a gestiona un business complex și, nu în ultimul rând, modalitatea de structurare și susținere a ideii într-o formă simplă, relevantă pentru obiectivele de business.

Ștefan Chirițescu (foto), Head of Strategy, Centrade Group: „Am avut bucuria să lucrăm pe un brief de client foarte bine structurat, cu obiective clare, un lucru destul de rar pentru pitch-urile din ultimii ani de pe piața locală. Am putut astfel să căutăm soluții diferențiatoare pentru brand”.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN URBAN – NOIEMBRIE 2019

Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade: „Am simțit o energie specială din partea oamenilor din creație pe acest proiect și credem că soluțiile pe care le vom implementa va face ENGIE nu doar un brand prezent în casele tuturor românilor, ci și în inimile lor”.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – NOIEMBRIE 2019

Din partea agenției procesul a fost coordonat de către Carmen Miruță, Business Director, Cheil | Centrade: „ENGIE este un client cu care întreaga echipă a avut chimie încă din primul moment. Strategia Cheil | Centrade mizează pe parteneriate pe termen lung, în care putem construi și dezvolta branduri solide, cu acțiuni strategic gândite, foarte creative, care răspund nevoilor și obiectivelor de business. Am mizat pe experiența noastră de a gestiona astfel de parteneriate, arătând puterea de întelegere în profunzime a business-ul ENGIE în peisajul complex al industriei, prin oferirea de soluții strategice și creative diferențiatoare”.

Amalia Anghel, Manager departament comunicare corporate și de brand, responsabil cu viziunea strategică și de responsabilitate socială a brandului ENGIE în România: “Am ales Cheil | Centrade pentru că au reușit să înțeleagă foarte bine atât contextul în care comunicăm, cât și problematicile complexe cărora încercăm să le răspundem, venind cu o soluție creativă relevantă pentru brand și, totodată, plină de emoție. În același timp, ne bucurăm să colaborăm cu o echipă de consultanți seniori, cu ajutorul cărora vom crea campanii de succes împreună”, a declarat .

Mihai Marinescu, Director Soluții Clienți ENGIE Romania:Într-un context de business tot mai competitiv este important să venim cu o abordare nouă, inovatoare, care să pună în centru cel mai important partener al nostru: clientul. Echipa Cheil | Centrade ne va ajuta să facem pași importanți în această direcție.”