Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Chef Nicolai Tand a mai creat o salată pentru McDonald’s România

Grand Plaisir este noua salată de inspirație franțuzească imaginată de Chef Nicolai Tand pentru o masă ușoară și proaspătă.

„Grand Plaisir este exact așa cum trebuie să fie o salată: are ingrediente proaspete și gustoase, texturi diferite, dar care împreună formează o combinație rafinată de vară. Sunt încântat că anul acesta am dus colaborarea cu McDonald’s mai departe și am creat o salată franțuzească, perfectă pentru un prânz relaxat, în care ingredientul meu secret este dragostea pentru gătit”, spune Chef Nicolai Tand

La rândul său, Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s a explicat că „Chef Nicolai a transformat rețetele noastre de salate, inovând la nivel de gust, combinație și ingrediente. Nicolai a avut mână liberă în crearea unei salate de la zero, cu ingrediente proaspete alese de el și care sunt folosite pentru prima dată în restaurantele noastre”.

Grand Plaisir by Nicolai Tand este o combinație de brânză franțuzească, piept de pui fraged la grătar, apio, roșii cherry și bacon crocant, pe un pat de salată. Noua salată a la Chef este disponibilă în cele 67 restaurante McDonald’s din întreaga țară în ediție limitată, până pe 30 septembrie 2015.

În anul 2015, McDonald’s România aniversează 20 de ani de la deschiderea primului restaurant. Compania este lider al pieței restaurantelor din țară cu 67 de restaurante în 21 de orașe și 150.000 de clienți care îi trec pragul zilnic. McDonald’s are peste 4000 de angajați și a investit peste 700 de milioane de lei în România.

CITEȘTE ȘI

Planurile McDonald’s, la 20 de ani după deschiderea primului restaurant din România

GALERIE FOTO. McDonald’s a împlinit 20 de ani de când a venit în România

McDonald’s a vândut 49 de milioane de burgeri în România în 2014

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii