Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

Chef Massimo Bottura este noul protagonist al proiectul Panerai Traits

Massimo Bottura, fondator și chef al restaurantului Osteria Francescana, din Modena, completează seriile create de Officine Panerai.  
imageedit_1_7468537725

Panerai Traits” reprezintă un proiect creat de Officine Panerai, în colaborare cu patru personalități internaționale, acestea întruchipând trăsăturile brandului – raportate la activitățile pe care fiecare dintre aceste nume le desfășoară.

Astfel, „Innovation” – prima parte din proiectul Panerai Traits – îl are ca protagonist pe cheful Massimo Bottura, fondatorul restaurantului Osteria Francescana, din Modena, câștigător a trei stele Michelin și al premiului „Best Restaurant In The World”, în 2016. Filmul rezumă povestea, dar mai ales principiile pe baza cărora a crescut pasiunea culinară a italianului.

Massimo Bottura a deschis Osteria Francescana în 1995, marcând traseul său cu ajutorul tradiției și inovației: a explorat rădăcinile bucătăriei italiene, referindu-se atât la istorie, artă, cât și la filosofie. Premiile nu au întârziat să apară, drept urmare, în 2006 restaurantul s-a bucurat de prima stea Michelin, urmând ca în 2011, Massimo Bottura să primească, din partea Academiei Culinare din Paris, prestigiosul „Grand Prix de l’Art”, alături de cea de-a treia stea Michelin.

Bucătăria sa este guvernată de motto-ul „Tradiție în inovație”, explicat de acesta, într-una dintre scenele din film, astfel:

„Privește în trecut, dar cu un spirit analitic, și nu nostalgic. Pentru a inova este necesar să extragi ce este mai bun din trecut pentru a-l transporta către viitor”.

În ceea ce privește întâlnirea dintre Massimo Buttaro și brandul orologier Panerai, aceasta se descoperă prin intermediul filmului, unde Massimo Bottura poartă un model Tuttonero – Luminor 1950 3 Days GMT Automatic Ceramica.

Nu este de mirare deoarece această serie exprimă abilitatea Panerai de a combina tradiția în crearea ceasurilor cu modernitatea materialelor și designurilor alese.

CITEȘTE ȘI Baselworld 2018 – Ediția numărul 101 – Ce, cine, cum, când?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii