Cautare
, Contributor

Tech |
|

Checkout.com și-a triplat valoarea, ajungând la 15 miliarde de dolari

Checkout.com a devenit cel mai mare startup din Europa după o rundă de strângere de fonduri condusă de Tiger Global Management, prin care aproape și-a triplat evaluarea la 15 miliarde de dolari.  
E-commerce.,Shopping,Cart,With,Cardboard,Boxes,On,Laptop.,3d

Greenoaks Capital s-a alăturat investitorilor, alături de Insight Partners, Coatue Management și DST Global, aducând companiei cu sediul la Londra finanțare de 450 de milioane de dolari, potrivit directorului executiv Guillaume Pousaz, transmite Bloomberg.

Checkout.com a crescut odată cu accelerarea industriei comerțului electronic în 2020, compania procesând plăți pentru companii precum Pizza Hut Inc., Coinbase Inc. și Klarna AB din Suedia.

Anul trecut a strâns bani ajungând la o evaluare de 5,5 miliarde de dolari, iar noua rundă de finanțare îl face cel de-al 11-lea cel mai mare startup cu sprijin privat din lume. 

Checkout.com concurează cu Adyen NV, care a devenit publică în 2018.

Aproximativ jumătate din afacerea Checkout.com provine din Europa, în special din Marea Britanie și Franța. Compania face afaceri și în Orientul Mijlociu și Asia și dorește să se extindă în S.U.A.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii