FacebookTwitterLinkedIn

În acest proiect, Charlize s-a bucurat de sprijinul unei echipe de excepție, oameni de mare valoare profesională, dar și umană. (Emil Pantelimon, regizor, Teodora Jaworski – director muzical la copii, Irina Furdui – asistent de regie, Cezara Blioju – Coregrafie, Alexandru Ilie – director muzical).

School of Rock

Acum revine pe scena Operei Comice Pentru Copii, în super producția Madagascar, unde îl interpretează pe King Julien, un personaj comic și zăpăcit, care rămâne în mintea publicului, de fiecare dată, cu multa bucurie.

La doar 12 ani, Charlize este obișnuită cu scena, participând la foarte multe festivaluri naționale și internaționale, unde a obținut premii importante. Ce o deosebește este pasiunea ei de a combina mai multe limbi și stiluri muzicale într-o melodie, pentru a cunoaște cât mai bine felul în care muzica a influențat fiecare țară, cultură în parte. Pe lângă diverse trofee și premii în domeniu, se mândrește cu o binemeritată medalie de argint obținută în cadrul Campionatului Mondial de Arte din Hollywood, ediția 2020, iar anul acesta va participa la finala mondiala de la Sanremo Junior, din luna octombrie.

Charlize visează să poată cânta pentru cât mai mulți oameni, pe gustul, emoția și sufletul lor.

Musicalul Madagascar se joaca pe 28, 29 august și pe 4, 5 septembrie la Opera Comică pentru Copii.