Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Lifestyle |
|

Chanel Winter 2018 Eyewear Collection

Noua colecție CHANEL Eyewear promite o iarnă plină de strălucire și lumină. În timp ce una dintre linii se inspiră din sticlele de parfum ale celebrei casei, o alta pune perla în inima unei noi fantezii.
WINTER18-A71282-X06082-S4950#6051-1649-E0-PDT_VIEW_1

Un parfum iernatic plutește peste noua colecție de ochelari semnată de designerii casei Chanel. Unghiurile și marginile ramelor reinterpretează fațetele unei sticle de parfum Chanel, în timp ce lentilele aurite, cu oglindă, amintesc chiar de parfum în sine. Un pătrat mare, un dreptunghi XL și un model androgin, cele trei rame de ochelari de soare ale sezonului sunt surprinzător de îndrăznețe cu liniile lor grafice, din acetat transparent, de culoare gri sau roz. Contrastul este creat cu lentilele oglindite în aur galben de 24 de carate sau aur de 18 carate. Ramele deschid privirea într-un mod nou, devenind de asemenea accesorii care substituie de minune orice bijuterie.

Un element emblematic la CHANEL, perla se întoarce în această iarnă pe o pereche de ochelari eleganți. Montate într-un cadru pătrat rotunjit sau rotund, în metal auriu, argintiu sau roz, aproximativ 15 perle mici urmează linia spâncenelor pentru a spori efectul fabuloaselor lentile transparente sau ale celor subtil colorate cu protecție de lumină.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii