Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Chanel susține renovarea Grand Palais din Paris

Chanel sprijină financiar renovarea Grand Palais, un simbol arhitectural al Parisului, care nu a mai fost anterior restaurat de la construcția din 1900.  
01_PICTURES

Chanel își reînnoiește devotamentul către Paris printr-un nou parteneriat. Acesta va avea la bază contribuția Chanel de 25 de milioane de euro pentru a susține restaurarea Grand Palais, o clădire monument, de importanță istorică, atât pentru Europa, cât și pentru istoria Chanel.

Grand Palais a reprezentat decorul ales de directorul artistic al casei Chanel, Karl Lagerfeld, pentru showurile de modă ready-to-wear sau haute couture.

„Chanel și Grand Palais au dezvoltat o legătură strânsă, inițiată de Karl Lagerfeld în 2005. Pentru Chanel, Grand Palais, și în special nava sa unde se desfășoară showurile noastre, înseamnă mai mult decât un simplu monument din inima Parisului. Arhitectura sa incredibilă constituie o sursă de inspirație și de creație pentru Karl Lagerfeld. Instituția pariziană are o vocație universală, iar noi suntem mândri și încântați să fim alături de Grand Palais și de președintele acestuia, Sylvie Hubac, în derularea unui astfel de proiect ambițios”, a declarat Bruno Pavlovsky, președintele Chanel.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii