FacebookTwitterLinkedIn

Lista întocmită anual recunoaște, practic, cei mai buni furnizori de servicii de externalizare din lume. Ea se bazează pe înscrierile primite din partea firmelor din domeniul outsourcingului, iar evaluarea fiecărui candidat în parte se face de către un grup independent, format din membrii serviciilor de clienți din cadrul IAOP.

„Alegerea partenerilor potriviți este mai importantă ca niciodată.  GO100 este un ghid complet, menit să ajute companiile să caute și să compare furnizorii de servicii cu care au în vedere o colaborare”, spune Debi Hamill, directorul executiv IAOP.

CITEȘTE ȘI: Furnizorii de servicii outsourcing mizează pe firmele mijlocii

CGS susține, în prezent, numeroase mărci mondiale din industrie, inclusiv distribuitori globali, furnizori de servicii medicale, furnizori de tehnologie și de servicii de telecomunicație și mărci globale de ospitalitate. Prin intermediul a peste 7.000 de operatori poligloți, dedicați serviciului de call-center, compania oferă soluții de help desk, suport tehnic, relații clienți, management canal de vânzări, finanțe și contabilitate. Cu sediul în New York, CGS are birouri în America de Nord, America Latină, Europa, inclusiv România, Orientul Mijlociu și Asia.