Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

CGMB: Donatorii de plasmă primesc tichete în valoare de 1.000 euro

Consilierii generali din București au aprobat joi proiectul conform căruia cei care au suferit de COVID-19 și donează plasmă vor primi vouchere în valoare de 1.000 euro pentru a încuraja limitarea răspândirii noului virus.
 aboneaza-te
donator de sange

Consilierii generali din București au aprobat joi proiectul conform căruia cei care au suferit de COVID-19 și donează plasmă vor primi vouchere în valoare de 1.000 euro pentru a încuraja limitarea răspândirii noului virus, informează Digi24.

Decizia consilierilor a fost luată cu 33 de voturi „pentru” , cinci „împotrivă” și șapte abțineri.

Gabriela Firea a declarat:

“Noi nu venim să spunem că vom oferi doar circa 1.000 de euro în tichete de masă celor care vor dona. Noi venim și spunem că îi vom convinge pe calea dialogului, a responsabilității, explicând cât de important e să ajute și alte persoane aflate în dificultate. Bineînțeles, ca și în alte state europene, vom acorda și un stimulent financiar. Nu e vorba de bani cash, e vorba de un stimulent în tichete de masă prin care donatorul își poate achiziționa alimente pentru a avea o masă mai bogată pentru revenirea organismului, medicamente și alte întăritoare pentru organism”.

Prin noul proiect, oficialii încearcă să convingă cât mai mulți foști pacienți COVID-19 să doneze plasmă pentru a ajuta persoanele infectate cu noul coronavirus.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii