Cautare
, Contributor

Transport |
|

CFR Călători a suplimentat capacitățile trenurilor dinspre destinațiile de vacanță

CFR Călători a decis suplimentarea capacității trenurilor care se întorc din destinațiile de vacanțe, în special de pe Valea Prahovei, Moldova și Constanța.  
cfr calatori

Peste 30 trenuri au fost suplimentate, din această săptămână, cu un număr de 71 vagoane, ceea ce înseamnă un total de aproximativ 17.000 de locuri. Astfel, unele dintre ele și-au dublat capacitatea obișnuită, a anunțat operatorul național feroviar.

„O parte dintre trenurile CFR Călători care se întorc de pe Valea Prahovei în Capitală au în compunere și 15 vagoane, maximum admis. Astfel, trenul IR 1746 cu plecare la ora 17:00 din Brașov are acum o capacitate de 1098 de locuri, iar IR 1636 cu plecare din Brașov la ora 14:20 are 10 vagoane din care 6 suplimentare, având în total 720 locuri față 310 locuri într-o zi obișnuită“, se arată în comunicat.

De asemenea, compania a mai anunțat transformarea a 25 trenuri InterRegio (IR) în trenuri Regio-Expres (R-E), din 1 februarie 2021, pentru creşterea gradului de accesibilitate la călătoria cu trenul.

Conducerea CFR Călători reamintește pasagerilor că purtarea mășii de protecție la bordul trenurilor este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii