Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Transport |
|

CFR Călători a introdus un nou tren pe ruta Constanța – București

Trenul a fost introdus la solicitarea călătorilor, în special a navetiștilor care au program de lucru decalat, a explicat pentru Radio România Actualități Dan Costescu, director general CFR Călători.
tren gara timisoara

Este vorba despre o nouă cursă cu plecarea din Constanța la ora 7:00 și sosire în București la ora 9:17, care va circula doar de luni până vineri.

Dan Costescu, direcor general CFR Călători: „Noi mai aveam un tren la 5:30. Acesta era pentru cei care voiau să ajungă la 8:00 în București, dar avea inconvenientul că nu se activau încă toate mijloacele de transport în comun în Constanța și ei trebuiau să ajungă altfel la gară. Acum, am pus acest tren la 7:00 tocmai pentru ca ei să se poată organiza să meargă cu mijloacele de transport în comun în Constanţa. Avem şi oameni care fac naveta, aveam şi studenţi care făceau naveta. Avem acum programele decalate şi acest teren este foarte bun pentru cei care încep mai târziu munca, au program decalat, undeva la 9:30 – 10:00.”

Noul tren poate prelua călători care vin din Slobozia și Călărași, dar nu oprește la Ciulnița, notează Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii