Cautare
, Staff

Energie |
|

Cez România va avea un nou CEO începând cu data de 1 august 2018. Ondrej Safar îl înlocuiește pe Martin Zmelik

Grupul CEZ în România, unul din cei mai mari jucători din domeniul energetic va avea, începând cu 1 august 2018 un nou director executiv, în persoana lui Ondrej Safar.
PETB4410

Ondrej Safar va ocupa funcția de director executiv al CEZ România, după ce predecesorul său, Martin Zmelik va fi implicat în alte proiecte strategice în cadrul sediului companiei din Praga.

„Sunt foarte bucuros că am revenit în România unde mi-am început activitatea la nivel internațional, în 2005 (…) Trebuie să spun că am fost impresionat de evoluția oamenilor și de ce au făcut ei în acești 6 ani de când am plecat eu. Unul din obiectivele avute în vedere în 2005 atunci când am venit în România a fost să clădim o companie românească și să nu fim doar niște simpli investitori străini. Cu siguranță este un lucru pe care îl voi continua”, a declarat Ondrej Safar, viitorul șef al CEZ România.

Inginer electrotehnist, doctor al Universității Tehnice din Praga, în ultimii trei ani și jumătate, Safar a condus Sepaj Enerji, companie turcă, membră a grupului CEZ, anterior coorodonând ale grupului în Bulgaria și România. În cadrul unui mandat de 7 ani, în perioada 2005-2012, s-a ocupat, în România, de construcția propriu-zisă a Parcului Eolian Fântânele-Cogealac, dar și de managementul facilităților de producere a energiei regenerabile- hidro și eoliană sau de coordonarea CEZ Vânzare.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii