FacebookTwitterLinkedIn

Producătorul ajunge astfel la un total de 12 televizoare a căror calitate a imaginii este asigurată de propriul procesor 4K, X1, lansat anul acesta,

Noul procesor X1 analizează în detaliu calitatea semnalului oferit de sursă și îmbunătățește conținutul HD sau SD până la rezoluție 4K. Zgomotul de imagine este redus, iar contrastul este îmbunătățit dinamic pentru imagini strălucitoare și un negru profund.

Mai mult, Sony echipează o gamă largă de televizoare 4K și Full HD cu cel mai nou sistem de operare de la Google, Android TV, ce oferă o compatibilitate sporită între televizor si dispozitivele mobile cu Android.

Cu ajutorul microfonului încorporat în telecomanda cu touch, utilizatorii pot folosi funcția de comandă vocală pentru a naviga prin conținut sau pentru a controla televizorul. Cu aplicația Google Cast pot „trimite” simplu și rapid conținutul din telefon sau tabletă direct pe ecranul televizorului.

De asemenea, interfața Sony One-Flick Entertainment acordă utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de o experiență unică, mulțumită telecomenzii cu suprafață tactilă, ce permite accesarea conținutului dintr-o singură mișcare. Această combinație asigură consumatorilor un mod nou de interacțiune cu televizorul, conținutul, serviciile și aplicațiile disponibile.

Sony BRAVIA KD-65X9000C

Printre noile modele BRAVIA se numără și cea mai subțire serie de televizoare din lume (de aproximativ 4,9 mm la cel mai subțire punct), precum și prima serie din lume cu difuzoare compatibile cu tehnologia Hi-Res.

Tehnologia High-Resolution Audio își face debutul pe noua linie de televizoare BRAVIA 2015 încorporată în televizoarele X94C și X93C. Standardul tehnologiei Hi-Res Audio se referă la orice înregistrare audio care are o calitate mai bună decât cea existent pe un CD, aducând muzicii cele mai fine și subtile detalii.

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K și Full HD vor fi disponibile în Europa începând din luna februarie 2015.