FacebookTwitterLinkedIn

Televizorul Samsung SUHD JS9500 va avea o ramă cu design Chamfer, ce va adăuga mai multă adâncime ecranului, iar Modelul SUHD JS9000 are un design texturat pe spate.

Semiconductorul nano-crystal al televizoarelor SUHD transmite o gamă extinsă de culori. Această tehnologie oferă telespectatorilor de 64 de ori mai multe nuanţe ale culorilor decât televizoarele obișnuite. Tehnologia de redare SUHD analizează automat luminozitatea imaginilor pentru a reduce consumul de energie, afișând în același timp un contrast bun pentru imagini cu negru mai intens și o luminozitate de 2,5 ori mai puternică decât televizoarele obișnuite, pentru redarea cât mai exactă a culorilor.

Samsung va oferi trei noi serii de televizoare SUHD: JS9500, JS9000 și JS8500, cu nouă dimensiuni de ecran, cuprinse între 48 și 88 inci

Prin colaborarea cu studioul 20th Century Fox de la Hollywood, Samsung a optimizat conținutul digital pentru a corespunde standardelor premium ale calității SUHD, a mai anunțat compania.

Începând cu 2015, toate Smart TV-urile Samsung, printre care și noul SUHD, vor folosi sistemul de operare Tizen, o platformă open-source care permite dezvoltarea aplicațiilor web standard pentru TV.
Noua interfață a Samsung Smart Hub este mai intuitivă, permițându-le utilizatorilor să acceseze mai ușor conținutul dorit. Este simplificată pentru a afișa cel mai recent conținut, precum și recomandări pe baza alegerilor anterioare, într-o singură fereastră, pentru şi mai multe opțiuni de divertisment.

Prin Quick Connect, televizoarele Samsung Smart recunosc automat smartphone-urile Samsung, odată ce sunt conectate prin tehnologia BLE (Bluetooth Low Energy). Utilizatorii pot împărtăși conținut video de pe smartphone-urile Samsung pe Smart TV printr-un singură apăsare a unui buton. De asemenea, aceștia se pot uita la conținut TV pe dispozitivele mobile, fără a avea nevoie de aplicații sau pre-setări complicate.

Telespectatorii vor putea viziona filme UHD și emisiuni de la furnizori precum Amazon, Comcast, DIRECTV, M-GO. În plus, Samsung a dezvoltat un nou serviciu de descărcare de filme UHD prin UHD Video Pack în parteneriat cu M-GO, un serviciu premium TVOD, o colaborare între Technicolor și DreamWorks Animation.

Acest serviciu de descărcare se aliniază standardelor SCSA (Secure Content Storage Association). În 2015, acest serviciu le va oferi telespectatorilor conținut de cea mai bună calitate pentru televizoare Samsung SUHD și UHD.