Cautare
, Contributor

Tech |
|

CES 2015: Lenovo lansează un nou ultrabook ThinkPad X1 Carbon

Producătorul IT Lenovo a anunțat la CES 2015 lansarea noului portofoliu de produse ThinkPad. Noul ultrabook, care face parte din cea de-a treia generație de X1 Carbon are 14 inch, 1,3Kg, este echipat cu o carcasă din carbon durabilă și va avea un preț de pornire de 1.249 de dolari.
Lenovo Thinkpad x1 Carbon

„Când am achiziționat linia de PC-uri de la IBM, am promis nu doar să protejăm franciza ThinkPad, ci să o facem și mai bună, mai puternică. Astăzi, ThinkPad continuă să fie una dintre cele mai respectate brand-uri din lume și alimentează creșterea Lenovo pe prima poziție în piața mondială de PC-uri. Acum, chiar dacă Lenovo s-a extins pe piața dispozitivelor mobile, serverelor și sistemelor cloud, ThinkPad va rămâne la baza strategiei noastre și inima afacerii noastre. Este o onoare pentru noi să continuăm să livrăm acest brand legendar consumatorilor noștri și să privim înainte, către alte momente importante în viața ThinkPad”, declară Yuanqing Yang, Președinte și CEO Lenovo.

Vezi care sunt principalele atracții în cadrul CES 2015

Dispozitivul vine cu un display Full HD, iar prin schimbarea interfeței de conectare a SSD-ului pe PCI express, X1 Carbon conferă o viteză de accesare a discului cu 80% mai mare. Noul X1 Carbon este mult mai mobil decât până acum, cu o durată de viață a bateriei extinsă. Cu cea de-a cincea generație de procesoare de la Intel Core și o suită întreagă de accesorii menite să optimizeze experiența, X1 Carbon continuă drumul ThinkPad și inspiră inovație.

ThinkPad_THINKVISION_X24_sh05Lenovo a mai prezentat în cadrul CES 2015 ThinkVision X24, cu tehnologia IPS, și ThinkPad Stack, care oferă accesorii care permit conectarea și interschimbarea dispozitivelor deja .

ThinkVision X24 are 7,5 mm, iar panoul IPS are o rezoluție Full HD și un unghi de vizionare wide de 178 de grade, dar și DisplayPost sau conectivitate digitală HDMI.

Power Bank-ul de 10.000 mAh ThinkPad Stack încarcă telefoanele mobile și tabletele în călătoriile lungi, Hard Disk-ul USB 3.0 de 1TB oferă o expansiune imensă, Wireless Access Point asigură un mediu WiFi puternic și stabil, iar boxa Bluetooth funcționează perfect cu sistemele ThinkPad pentru o experiență audio foarte bună.

THINKPAD_STACK_sh05ThinkVision X24 are un preț de pornire de 249 dolari și va fi disponibil din aprilie 2015. Accesoriile ThinkPad Stack vor fi disponibile de la mijlocul lunii aprilie 2015, cu ThinkPad Stack Bluetooth Speaker la 89,99 dolari, ThinkPad Stack 10.000mAh Power Bank la 49,99 dolari, ThinkPad wireless Access Point/1TB Hard Drive kit la 199,99 dolari.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii