FacebookTwitterLinkedIn

Lenovo P90 este primul smartphone care utilizează combinația între noul procesor 64-bit Intel® Atom Z3560 și modemul Intel 5-mode XMM 7262. Are o baterie de 4000mAh, un display FHD de 5.5 inch, cu 400ppi, camera din spate de 13MP cu senzor de mișcare și stabilizare de imagine și camera frontală de 5MP.

P90 este disponibil în următoarele variante de culoare : Pearl White, Onyx Black și Lava Red.

VIBE X2 Pro_Pink_Hero_01

VIBE X2 Pro, lansat în ediție limitată, are un display FHD de 5.5 inch și un procesor 64-bit Qualcomm Snapdragon Octa-Core. Dispozitivul încorporează designul interfeței VIBE 2.0 și are ecran personalizat, cameră Instant On. . Smartphone-ul utilizează camere duale auto-focus de 13 megapixeli (pe spate și frontală) cu flash LED și control al gesturilor.

La CES 2015, Lenovo a mai lansat și accesoriul wearable Lenovo VIBE Band VB10, echipat cu caracteristici precum display E Ink, are o durată de viață a bateriei de 7 zile chiar și cu diplay-ul și bluetooth-ul în funcțiune, funcții fitness, notificări ale telefonului și rezistență la apă.

VIBE Band VB10_Family_02

Utilizatorii pot primi notificări instant, precum apeluri telefonice, SMS-uri, Facebook, Twitter, WeChat și multe altele și are un spațiu de până la 150 de caractere, în timp ce funcțiile de fitness și de urmărire a nivelelor de fitness și activitate ajută utilizatorii să rămână concentrați pe țelurile lor în ce privește sănătatea. Lenovo Band VB10 funcționează cu orice telefon mobil cu sistem de operare Android sau iOS și are un preț competitiv de 89 dolari.