Cautare
, Contributor

Tech |
|

CES 2015: Lenovo a anunțat noua gamă de convertibile și tablete YOGA

Noua gamă de convertibile și tablete YOGA, lansată de Lenovo în acest an la International Consumer Electronics Show (CES) include laptop-ul YOGA 3 convertibil de 11 și 14 inch (într-o carcasă de 13 inch), YOGA ThinkPad, optimizat pentru segmentul business, cu un model de 12 inch, dar și cu modele de 14 și 15 inch pentru consumatorii pro și tableta de 8 inch YOGA Tablet 2 cu Windows, dotată cu tehnologia Lenovo AnyPen.
 aboneaza-te
YOGA 3 14 Tent Orange

Cu tehnologia Lenovo AnyPen, orice obiect cu un cap metalic sau din grafit rotunjit, mai mare de 1mm în diametru, poate fi folosit pentru a scrie pe ecran. Utilizatorii pot alege unealta potrivită pentru a o utiliza direct pe ecranul tactil pentru o navigare ușoară. Tehnologia Lenovo AnyPen face scrisul de mână pe tabletă la fel de intuitiv că scrisul pe hârtie, arată reprezentanții Lenovo.

Parte din familia YOGA Tablet 2 anunțată în toamna anului 2014, YOGA Tablet 2 de 8 inch cu Windows are patru moduri de poziționare: Hold, Tilt, Stand și Hang. Aceasta vine echipată cu două boxe frontale Wolfson Master Hi-Fi cu sistem de reducere a zgomotului și Dolby audio, cu Windows 8.1, ecranul de 8 inch FHD și procesorul Intel Atom. Autonomia bateriei a este de aproximantiv 15 ore.

Modelele YOGA 3 sunt disponibile în variantele de 11 inch sau 14 inch cu ecran blacklit. Ambele convertibile prezintă un design subțire, cu mai puțin de 18.3mm.

YOGA 3 11 LaptopCele două modele au dublă balama YOGA cu flexibilitate 360° ce permite consumatorilor să aibă parte de funcții în cele patru moduri – Laptop, Stand, Tent și Tablet. Lenovo a îmbunătățit balamaua astfel încât să se închidă și să se deschidă mult mai ușor și să permita ecranului să fie fixat la 180°.

Noile convertibile YOGA rulează cu cea de-a cincea generație de procesoare Intel Core regăsită pe modelul de 14 inch, cu Windows 8.1, ecran FHD și 802.11 A/C WiFi. Lenovo a echipat YOGA 3 cu boxe stereo și Waves audio și a inclus software-ul inteligent Harmony, care ajută utilizatorii să descopere și să personalizeze aplicațiile și include ajustarea automată a luminozității ecranului atunci când citiți o carte, permite controlul mișcării și optimizează setările audio în moduri specifice și chiar recomandă noi aplicații.

Utilizatorii pot alege dintr-o gamă de patru culori: Clementine Orange, Platinum Silver, noua Chalk White sau Ebony Black.

ThinkPad_Yoga_12_black_hero_sh04Modele ThinkPad YOGA convertibile de 12 inch, 14 inch și 15 inch vin cu un design gândit pentru în special pentru utilizatorii din zona de business și includ, opțional, camera 3D (pe ThinkPad YOGA 15).

Modelele selectate ThinkPad YOGA au, opțional, tehnologia ActivePen, pentru un scris de mână precis și exact.

ThinkPad Yoga vine, de asemenea, echipat cu până la cea de-a cincea generație de procesoare Intel Core i7, Windows 8.1 cu vPro opțional (disponibil doar pe modelul de 12 inch), capacitate mare de stocare de până la 1TB și Dolby Home Theatre v4.

Cu patru moduri și o baterie care tine o zi, utilizatorii pot scrie digital sau se pot folosi cele patru moduri ale ThinkPad YOGA: a scrie de mână sau la tastatură în modul Laptop, a lua notițe în modul Tabletă, a face o prezentare în modul Stand sau să vadă un film în modul Tent. Tastatura Lift n’ Lock permite schimbarea între modul Laptop și Tabletă ușor, fără blocarea tastelor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii