Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Certificatul verde devine obligatoriu, începând de luni, în localitățile în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori

Certificatul verde COVID devine obligatoriu începând de luni, 20 septembrie, pentru accesul la restaurant sau la evenimente precum nunţi şi petreceri, în orice localitate în care rata de infectare cu SARS-CoV-2 este cuprinsă între 3 şi 6 cazuri la mia de locuitori, a decis Guvernul, într-o hotărâre, informează Radio România Actualități.
Vaccinated,Person,Using,Digital,Health,Passport,App,In,Mobile,Phone

Noile măsuri prevăd că activitatea în cinematografe şi teatre este permisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie.

În spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura cu ocuparea a până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane şi cu purtarea măştii.

Prin certificatul verde COVID, o persoană demonstrează că este vaccinată, sau are un test negativ, ori a trecut prin boală, notează RRA.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii