Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Cererea pentru vacanţe la schi în Bulgaria a crescut 

Cererea pentru vacanţe la schi în Bulgaria a crescut după ieşirea ţării din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat.  
Ski schi munti sport iarna shutterstock_219749959

Fără a mai fi o țară din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, o mare parte dintre turişti au făcut rezervări de pe-o zi pe alta, arată touroperatorul Hello Holidays, potrivit news.ro.

Cererea pentru vacanţe la schi în Bulgaria a crescut constant după ieşirea ţării din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, o mare parte dintre turişti făcând rezervări de pe-o zi pe alta. Bulgaria este destinaţia cu care debutează anul turistic 2021 pentru Hello Holidays, în lunile următoare fiind disponibile programe pentru România, Egipt, Dubai, Turcia, Republica Dominicană, Zanzibar”, a anunţat compania.

Agenţia arată că începerea campaniei de imunizare a populaţiei se remarca în vânzările companiei, căci au fost făcute mai multe rezervări pentru vacanţe în Dubai, Egipt, Turcia, Grecia şi Bulgaria pentru lunile de vară şi toamnă.

 “Anul a început bine. Apariţia vaccinului, care reprezintă soluţia ieşirii din pandemie, e mobilizatoare pentru turişti. Oamenii vor să călătorească şi fac rezervări cu multe luni înainte”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Dacă în 2020 am pus accent pe vacanţe în siguranţă şi ne-am adaptat schimbărilor determinate de pandemie, în 2021, pe lângă vacanţe sigure oferim turiştilor noştri şi alte destinaţii decât cele care ne-au consacrat, Grecia, Turcia. Am mărit portofoliul cu sejururi şi circuite în Dubai, Abu Dhabi, Egipt, dar şi Maldive, Punta Cana/Republica Domnicană, Zanzibar”, declară directorul de marketing al Hello Holidays.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii