Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

Cererea de eliberare condiționată a lui Ioan Niculae a fost respinsă

Omul de afaceri Ioan Niculae nu a fost eliberat condiţionat deoarece perioada scurtă petrecută în închisoare nu a convins instanţa că s-a îndreptat, potrivit motivării Judecătoriei Găeşti, care a respins cererea lui Niculae în 31 august, informează Mediafax.

În acest caz, el mai poate introduce o cerere de eliberare condiţionată după 60 de zile din momentul în care comisia din penitenciar i-a examinat-o pe cea în cau

Cel mai bogat român, Ioan Niculae, a fost condamnat în luna aprilie la doi ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul „Mită la PSD”, în care fostul lider PSD-ist Gheorghe Bunea Stancu a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Pe 24 iunie, DNA a dispus efectuarea urmăririi penale în alt dosar față de Ioan Niculae pentru cumpărare de influență și instigare la evaziune fiscală și spălare de bani și față de Bunea Stancu, fostul președinte al Consiliului Județean Brăila, pentru trafic de influență.

Ioan Niculae este unul dintre cei mai importanți agricultori din România, cultivând anual o suprafață de peste 55.000 de hectare de teren agricol. Din 2008 a demarat investiții importante și în domeniul enxergiei electrice. El mai deține și clubul de fotbal Astra Giurgiu.

Ioan Niculae a fost cel mai bogat român în fiecare dintre ultimele patru ediții ale Forbes 500 Miliardari și, până anul acestasingurul român care figura pe lista miliardarilor lumii, editată de ediția americană a Forbes.

GALERIE FOTO: Cine este Ioan Niculae, cel mai bogat om de afaceri din România

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii