Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Auto |
|

Cerere uriașă pentru modelul electric Porsche Taycan. Listele de așteptare ajung până la șase luni

Producătorul de automobile Porsche întâmpină o cerere uriașă pentru modelul său Taycan, timpii de așteptare pentru coupe-ul electric ajungând până la șase luni, a declarat CEO-ul companiei, Oliver Blume.
porsche-taycan

„Capacitatea noastră inițială de producție pentru Taycan a fost de 20.000 de unități în acest an, dar am le-am vândut deja în prima jumătate a anului”, a declarat Blume într-o discuție în cadrul expoziției IAA Mobility de la Munchen, transmite Reuters.

„Numărul de comenzi primite este uriaș, iar vânzările sunt bune și în China”, a spus Blume, adăugând că divizia grupului Volkswagen se lupta, ca și alți producători de automobile, cu deficitul de semiconductori și are mai multe comenzi decât poate onora.

Timpul normal de așteptare pentru achiziționarea modelului Taycan era de patru luni, dar acum s-a extins până la jumătate de an, a spus el.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii