FacebookTwitterLinkedIn

Cu toate că instituția a funcționat cu succes pe tot parcursul crizei sanitare, cu mai puțin de 10% din cei 34.000 de angajați, la nivel global, David Solomon a spulberat speranțele oricărui angajat Goldman Sachs care-și imagina că, în viitor își va împărți timpul de lucru între casă și birou, informează The Guardian.

„Telemunca este o formă temporară de lucru. Pentru un business ca al nostru, inovativ și cu o cultură puternică a uceniciei, acest mod de lucru nu este cel ideal. Este o aberație pe care o vom corecta cât mai curând posibil”, a declarat acesta în cadrul unei conferințe online.

Și, deși recunoaște că pandemia a accelerat procesul de digitalizare și chiar a creat noi moduri prin care băncile își pot eficientiza activitatea, David Solomon consideră că această criză sanitară nu va genera schimbări majore pe termen lung.

„Sunt un mare fidel principiului referitor la relaționarea în offline, mai ales într-un business ca al nostru și, nu cred că, pe măsură ce ieșim din pandemie, modul general în care funcționează afacerea noastră – va fi foarte diferit de cel dinaintea declanșării pandemiei de coronavirus”, a conchis CEO-ul Goldman Sachs.