Cautare
, Contributor

Lideri |
|

CEO-ul celui mai mare operator de telefonie mobilă din Orientul Mijlociu își dă demisia

CEO-ul companiei Saudi Telecom, lider pe piața de telefonie mobilă din Orientul Mijlociu, își anunță plecarea.
STC Saudi Telecom

Saudi Telecom Co., cel mai mare operator de telefonie mobilă din Orientul Mijlociu, a declarat că directorul executiv al acestuia a demisionat după doi ani din funcție, scrie Bloomberg.

Nasser Al Nasser părăsește STC datorită unor motive personale, dar va rămâne în rolul său până pe 28 martie, a declarat compania printr-un comunicat de presă duminică, 29 noiembrie.

Al Nasser a fost numit CEO în iunie 2018 pentru a-l înlocui pe Khaled Biyari, care a fost numit asistent al ministrului apărării pentru afaceri executive. Biyari a fost în rol de aproximativ trei ani. Acțiunile STC au crescut cu aproape 20% de la numirea lui Al Nasser, comparativ cu o creștere de 4,2% pentru bursa saudită.

Plecarea vine pe fondul unei dorințe a companiei de a se extinde în afara Arabiei Saudite și în noi linii de afaceri. STC este în discuții pentru a cumpăra participația egipteană Vodafone Group Plc și a strâns 200 de milioane de dolari vânzând o participație în unitatea sa de plăți digitale către Western Union la începutul acestei luni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii