Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

CEO-ul care și-a vândut firma și a împărțit banii obținuți cu angajații săi

CEO-ul și fondatorul celei mari companii online de livrare de mâncare din Turcia, după ce și-a vândut firma, a împărțit banii cu angajații săi, informează Money CNN.
Nevzat Aydin

Nevzat Aydin a vândut compania pe care o conducea, Yemeksepti, pentru 589 de milioane de dolari firmei nemțești Delivery Hero în luna mai și a oferit compensații în valoare totală de 27 milioane de dolari angajaților cu vechime de cel puțin doi ani. În total, au fost 114 angajați eligibili, iar bonusul fiecăruia, în parte, a fost de 237.000 de dolari.

El a spus că anagajații săi merită să beneficieze de pe urma vânzării companiei către Delivery Hero. „Povestea de succes a companiei Yemeksepeti nu a venit peste noapte și mulți oameni au luat parte la această călătorile prin muncă grea și talent”, a declarat Nevzat Aydin.

Compania a fost lansată în urmă cu 15 ani de Aydin împreună cu trei colegi de-ai săi. În prezent are 370 de anagajați și livrează peste trei milioane de porții de mâncare lunar.

Nadim Nahmias, unul dintre anagajații eligibili care a primit bonusul a început să lucreze în urmă cu zece ani pe un post de operat call center, înainte de a deveni director de operare. Știa că șeful său voia să plătească compensații, dar nu avea idee de sumă. „Conversația a devenit foarte emoționantă pentru amândoi, bonusul acesta va schimba viețile multora dintre noi”, a spus el.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii