Cautare
, Contributor

Tech |
|

CEO-ul Apple este impresionat de munca la distanță și vrea să implementeze schimbări permanente

Directorul executiv Apple, Tim Cook, s-a declarat impresionat de capacitatea angajaților de a lucra de la distanță și dorește ca unele obiceiuri de muncă să rămână și după pandemie.  
 aboneaza-te
Tim Cook

Tim Cook consideră că Apple nu va reveni la vechiul mod de lucru deoarece a constatat că există unele lucruri care funcționează foarte bine virtual, relatează Bloomberg. De asemenea, într-un interviu acordat la The Atlantic Festival, acesta consideră că noile produse create vor fi lansate la timp, chiar dacă majoritatea angajaților a lucrat de acasă.

Alți lideri tehnologici nu sunt însă de acord cu noul mod de lucru. Reed Hastings de la Netflix a numit recent munca la distanță „un negativ pur” și Jamie Dimon de la JPMorgan Chase & Co. a avertizat despre daune de durată dacă lucrătorii nu se întorc curând la birou.

Deocamdată între 10% și 15% dintre angajații Apple s-au întors la birou,  iar restul o vor face anul viitor, speră Cook.

Totuși, munca remote nu este la fel de creativă, mai sugerează CEO-ul Apple, pentru că „nu este ca și cum ai fi împreună fizic”. Directorul vine la birou de câteva ori pe săptămână.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii