Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

Cenușăreasa din Long Island

În 1986, Tom Hanks și Shelley Long băteau palma în pelicula „The Money Pit“ pentru o casă chilipir: 200.000 de dolari pentru o proprietate cu grădină, scări interioare, saloane mari. Visul oricărui cuplu... transformat într-un coșmar în care totul „is falling apart“.
Pool_PoolHouse

Comedia îi desparte și aproprie pe cei doi îndrăgostiți, pe măsură ce încearcă să își „peticească“ noua locuință. Însă ceea ce mulți nu știu este că proprietatea în care s-a filmat o parte din scenele din film este scoasă astăzi la vânzare pentru 5,9 milioane de dolari.

În realitate, vila Northway – construită în 1898, din Long Island – îi aparținea lui Eric Ridder, un sailer american, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice. Ceea ce trebuia să reprezinte casa visurilor s-a dovedit, prin scenariu, a fi o înșelătorie și o cenușăreasă: cu toate hainele ponosite și pe cale să se autodistrugă.

Cu toate că scenele în care elementele din casă se transformă în praf au fost filmate în studio, în realitate, după terminarea filmărilor, casa nu reprezenta cea mai bună achiziție. Avea nevoie de reparații consistente. Cei 14.000 de metri pătrați au fost cumpărați, de această dată, de un cuplu real, în 2002. Au început lucrările imediat, însă timpul petrecut în renovarea proprietății s-a întins pe parcursul a patru ani.

Cei mai buni designeri și decoratori au făcut posibilă scoaterea la vânzare. Cele 23 de camere (opt dormitoare, zece băi) au fost lustruite în detaliu, fiind unite de podele din lemn de abanos și împrejmuite, la exterior, de grădini, fântâni, o piscină și un garaj pentru șase mașini. Saloanele generoase și luminoase sunt îmbrăcate în culori calde, candelabre, șemineuri, draperii în cascade și uși de inspirație franceză.

CITEȘTE ȘI Forte Village, one of a kind

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii