FacebookTwitterLinkedIn

“Pentru noi a contat faptul că fondatorii Helios au pus bazele unui centru medical puternic, care a contribuit la dezvoltarea sistemului medical pe plan local şi a ridicat standardele de calitate din zonă”, a spus Fady Chreih, Directorul General al Reţelei de sănătate Regina Maria.

Regina Maria deschide prima clinică de servicii medicale personalizate din țară

Medical Helios are o cifră de afaceri de peste 800.000 de euro, centrul fiind fondat în anul 1999. Aceştia oferă secţii specializate pentru cardiologie, ortopedie, ginecologie, oftalmologie, pediatrie, nutriţie, fizioterapie, ORL şi neurologie. Serviciile medicale oferite în cadrul Centrului Medical Helios Medica sunt: servicii medicale de urgenţă la domiciliu, consultanta în medicina muncii pentru cabinetele medicale din cadrul companiilor comerciale, conform legislaţiei în vigoare, laborator clinic de analize medicale, medicina de familie, servicii de imagistica.

Spitalul Ponderas intră în portofoliul rețelei Regina Maria

Regina Maria va deschide anul acesta în cadrul clinicii Helios Medica un centru de imagistica performant, investiţiile ajungând la un milion de euro.

“Regina Maria înseamnă facilitarea accesului pacienţilor craioveni la specialişti din alte oraşe, implicit, la second opinion, iar pentru medici – un sistem de colaborare şi training care va susţine un nivel înalt de performanţă medicală.”, spune Angela Cameniţă, director general al Centrului Medical Helios.

15 despre 2015: 15 evenimente desfășurate în domeniul sănătății în 2015