Cautare
, Contributor

Forbes.com

Cariere |
|

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție acordă 150.000 lei pentru cercetare

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriţie lansează cea de-a patra serie de burse alocate cercetării din România, tema fiind acum efectele consumului moderat de bere asupra sănătăţii.
bere-pahar.jpg

Perioada de depunere a lucrărilor este 1 noiembrie 2014 – 31 ianuarie 2015, iar bugetul maxim pus la dispoziția cercetătorilor români este de 150.000 lei. Evaluarea proiectelor urmează să aibă loc până la finalul lunii februarie 2015.

Demersul Centrului de Studii se adresează cercetătorilor din întreaga țară. Astfel, caravana Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie va poposi în această toamnă în trei centre universitare de anvergură – Târgu Mureș, Timișoara și Iași -, pentru a discuta direct cu tinerii cercetători.

“Mă bucur că am ajuns la cea de-a patra ediție a burselor acordate de către Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriţie. Este un proiect în care atât eu, cât și colegii mei credem foarte mult. Dacă anul trecut am reușit să facem publice rezultatele primului studiu de profil, realizat de către o tânără cercetătoare din Iași, iată că acum am mers și mai departe, către foruri internaționale, cu cel de-al doilea studiu original al Centrului. Interesul acordat muncii noastre nu poate decât să ne onoreze și să ne dea o încredere și mai mare să continuăm”, a declarat Dr. Corina Aurelia Zugravu, Preşedintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie.

Până în prezent, sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutritie au fost finalizate două proiecte de cercetare: Rolul consumului moderat de bere asupra memoriei autobiografice investigat cu ajutorul neuroimagisticii și Parametrii somatici caracteristici statusului ponderal și consumul de bere în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii