FacebookTwitterLinkedIn

Acest drum, cu o lungime de 4 kilometri, permite accesul dinspre Cernica Park către autostrada A2 locuitorilor din zona Cernica și Fundeni, județul Călărași.

,,Am decis să începem prin construirea unui drum de acces deoarece infrastructura este cea mai importantă într-un asemenea proiect”, a afirmat Patrick Van Den Bossche, managing director al Liebrecht & wooD, dezvoltatorul proiectului Cernica Park. Proiectul presupune o investiţie de peste 200 de milioane de euro.

Gelu Apostol, primarul din Cernica, a declarat că, în urma demarării proiectului, vor fi generate noi locuri de : ,,Cernica Park nu va fi mai mult decât un centru , va fi vectorul principal în zona Cernica pentru locuri de muncă și pentru acces facil la autostrada A2 și la centura București”.

În Cernica Park vor fi incluse, printre altele, un magazin de articole sportive, un hypermarket, un magazin de tip DIY, un Fashion House Outlet Center și o galerie comercială. Centrul comercial va fi situat în partea de est a Bucureștiului pe o suprafață de 34 de hectare, parte a unui lot de 60 de hectare ce se află sub proprietatea companiei Liebrecht & wooD. Spaţiile comerciale vor reprezenta între 88.000 și 100.000 metri pătrați. În plus, Cernica Park va avea peste 3.500 de locuri de parcare. Construcția proiectului urmează a fi demarată anul viitor, iar inaugurarea va avea loc cel mai târziu în 2019.

Grupul Liebrecht & wooD activează pe piețele comerciale imobiliare din România, Polonia și Rusia, unde au dezvoltat până în prezent pe o suprafață de aproximativ jumătate de milion de metri pătrați proiecte de retail, dezvoltare și birouri.