Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Centrade Integrated coordonează operațiunile Cheil Worldwide pentru Europa de Sud-Est

De la începutul acestui an, Centrade Integrated, companie de comunicare independentă din România, devine agenție regională și principalul HUB regional pentru Europa de Sud-Est pentru Cheil Wordlwide Inc, companie globală specializată în soluții de marketing.
Radu Florescu

Centrade Integrated și Cheil Worldwide au semnat, la începutul anului, parteneriatul strategic pentru Europa de Sud-Est, asociere în baza căreia Centrade Integrated va coordona activitatea diviziilor de comunicare&marketing ale Cheil pentru România, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croația, Slovenia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina,  Macedonia  și Albania.

Parteneriatul strategic Centrade – Cheil, operațional de la 1 ianuarie 2016, nu implică schimb de acțiuni de know-how, fiecare partener aducând expertiză și competențe complementare.

Radu Florescu (foto), CEO Centrade Integrated, a declarat: „Suntem încântați să facem echipă cu Cheil și să fim un cluster al produselor Cheil în regiunea Europei de Sud-Est. Soluțiile lor inovative, puternic tehnologizate fac ca potrivirea cu Centrade Integrated să fie una perfectă, mai ales că vine pe o tendință de creștere în piața de profil din Balcani”.

Începând cu 1 ianuarie 2016, Centrade Integrated își desfășoară activitatea în regiune sub denumirea Centrade/Cheil. Echipa de top management a Centrade Integrated condusă de Radu Florescu (CEO) și Mona Opran (COO) va coordona operațiunile de dezvoltare la nivel regional și deschiderea birourilor din Serbia, Croația, și Ungaria, parte a strategiei consolidate de management.

VEZI BUGETELE DE PUBLICITATE ATRASE DE TELEVIZIUNILE DE FILME ÎN 2015!

„Ca agenție de rețea în plină dezvoltare, Cheil a fost în căutarea unei soluții pentru a construi o prezență competitivă în regiunea Adriatică & Balcani. Parteneriatul cu Centrade este perfect pentru Cheil datorita capacității sale cuprinzătoare, experienței îndelungate  ca și lider  în România și ambiției de a se dezvolta dincolo de granițe”, a declarat Kevin Park, președinte Cheil Europa. Este pentru prima dată cănd Cheil, în istoria sa de peste 40 de ani, are un partener autorizat, și cred cu tărie că acest parteneriat va oferi mai multe opțiuni pentru strategia de rețea Cheil, în special în țările  în curs de dezvoltare”.

Centrade Integrated a avut o cifră de afaceri în 2014 de 5,89 milioane de euro și un profit net de 180.000 euro. Asociați la compania Centrade Integrade sunt Radu Florescu și off-shore-ul Peziona Enterprises (Cipru).

Cheil Worldwide Inc este una dintre cele mai mari companii de soluții de marketing din lume. Înființată în 1973, cu sediul în Seul, Coreea de Sud, angajații Cheil la nivel global crează idei care influențează brand-urile, produsele și oamenii din 50 de birouri în 43 de țări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii