Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Centrade | Cheil România lansează DIA, un centru de servicii unic pentru Samsung Europa

Cheil Europa este agenția selectată de Samsung pentru a lansa DIA (Digital Intelligence and Analytics) - primul centru integrat de servicii digitale și de analiză a datelor. Acest centru de servicii, unic prin expertiza sa, care deservește întreaga piață europeană, este localizat in România.
Radu Florescu

În cadrul acestui nou parteneriat, agenția va oferi servicii de analiză a datelor ce vor răspunde nevoilor de marketing digital ale Samsung, folosind cele mai noi instrumente analitice. Printre serviciile oferite se numără analiza de date pentru propriile resurse digitale, măsurarea și analiza traficului și a conversiei în e-retail, folosirea Hybris pentru e-commerce sau măsurarea și analiza traficului pe site-urile partenerilor și ale competitorilor. Astfel, DIA devine principalul centru de analiză a traficului digital pentru Samsung pe piața europeana.

Echipa DIA din cadrul Centrade | Cheil include în prezent 19 specialiști. Agentia are deja o mare varietate de clienți în sud-estul Europei, oferind soluții digitale pentru Raiffeisen Bank, Toyota sau Carrefour.

Radu Florescu, CEO Centrade | Cheil South East Europe: “Ne bucurăm că am fost aleși să construim centrul de analiză a datelor pentru Europa. Înțelegem pe deplin provocările din toate industriile când vine vorba de analiza de date și credem că informațiile obținute sunt esențiale în demersul clientului de a-și depăși competitorii. Credem cu tărie că organizațiile care vor fi capabile să fructifice puterea datelor, vor câștiga competiția pe viitor. Cu siguranță înțelegem acest concept și suntem încrezători în puterea noului hub DIA din România. Scopul nostru este acela de a putea crea acea experiență perfectă pentru consumatori, folosind analiză de date. Acest nou hub este un pas uriaș în direcția corectă.”

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR PENTRU COPII – IUNIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii