Cautare
, Forbes Staff

Industrie |
|

Cemacon a înregistrat în primul semestru al anului 2018 o creștere a cifrei de afaceri nete cu 41%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Producătorul de cărămizi Cemacon a anunțat, miercuri, că a înregistrat în primul semestru al anului 2018 o creștere a cifrei de afaceri nete cu 41%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, marcând un profit operațional de 21,069,157 lei și un profit net de 13,704,348 lei.
cemacon

Potrivit reprezentanților companiei, creșterea a fost înregistrată în contextul pozitiv de pe piață și datorită strategiei solide de business, Cemacon având o cifră de afaceri brută cu 44% mai mult decât în 2017 și profit net de peste 2,5 ori mai mare.

“Operațional, fabricile au mers excelent, investițiile în creșterea calității și eficientizare au fost implementate bine, iar efectele pozitive au fost imediate. Strategia comercială a permis îmbunătățirea consistentă a marjelor de vânzare; vindem mai eficient logistic, iar valoarea adăugată ce rezultă din sortimentație determină marje mai mari. Pe baza datelor de care dispun, am convingerea că vom finaliza anul 2019 cu rezultate de business prin care vom depăși performanțele anilor anteriori, depășind niveluri de referință pentru sectorul materialelor de zidărie”, a precizat Liviu Stoleru, Directorul General și Președinte al Consiliului de Administrație Cemacon SA.

Cemacon este producător de cărămizi, țigle și alte produse pentru construcții din argilă arsă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii