Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

Celine Dion își vinde casa din Florida

În cele din urmă, îndrăgita Celine Dion poate respira ușurată. Își vinde fabuloasa proprietate din Florida, după o perioadă foarte grea pe plan personal. Prețul proprietății a scăzut de la 72,5 milioane de dolari, la 62,5 mil dolari, după ce un an a trecut fără ca reședința să își găsească vreun cumpărător.
1880_aparent_test

Proprietatea este situată pe insula Jupiter, din Florida și a fost construită în anul 2010, pe baza unui design fin, realizat chiar de cântăreață, după gusturile sale și bunul său plac. Terenul pe care a fost construită a fost achiziționat în anul 2005, de către Celine Dion împreună cu managerul și soțul său, regretatul Renee Angelil.

Cu o superbă vedere la Oceanul Atlantic, proprietatea se întinde pe 2,2 hectare, găzduind și o casă de oaspeți cu 4 dormitoare, un teren de golf, o piscină foarte mare și încă alte 3 piscine separate. Una dintre piscine este situată chiar lângă Ocean, iar alte două bazine comunică între ele, fiind amenajate ca parc de distracție, din dotare nelipsind faimoasele tobogane.

Pe lângă toate acestea, în proprietatea de basm se mai află 5 dormitoare, 5 băi, o sufragerie cu tavane arcuite, o terasă, o cameră media și un lift. De jur împrejurul locuinței, există o terasă imensă cu două punți, una cu un șemineu, iar cealaltă cu o cadă pentru hidromasaj.

La exterior se regăsesc diferite zone de relaxare de care s-au putut bucura membrii familiei, dar și prietenii artistei. Veranda cochetă, plină de flori elegante, alese tot de Celine, ne poartă cu gândul într-o lume de poveste unde timpul parcă stă în loc.

Probabil că vă întrebați dacă există vreo cameră spectaculoasă. Ei bine, da există. De departe fiind chiar dormitorul principal, dotat cu propriul balcon, cu o vedere formidabilă spre Oceanul Atlantic. Aici, televizorul este instalat chiar pe tavan pentru ca vederea spre Ocean să nu fie obstrucționată. Baia acestui dormitor este dotată cu o cabină de duș din sticlă și o cadă opulentă.

Într-o altă parte a casei se află și dressing-ul artistei, care se pare că ar fi foarte impresionant, găzduind o parte dintre hainele, încălțările și accesoriile vedetei.

Închei prin a vă spune că terenul are o deschidere de 120 de metri la Ocean și două garaje, unul pentru 4 mașini, iar celălalt pentru 3 autovehicule.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii