FacebookTwitterLinkedIn

Celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé, autor a peste 70 de volume de psihologie, sociologie și relaționare, vine la București pentru o mini-conferință și pentru a lansa cea mai recentă carte a sa, „Un strop de eternitate”, apărută la editura Curtea Veche.

Valeria Salomé, consultant si formator în relații umane, soția scriitorului și autoarea prefaței prezentului volum, va prezenta „Un strop de eternitate” publicului de la Bookfest, iar Jacques Salomé va oferi autografe doritorilor. Invitat special la acest eveniment este Iuliana Alexa, redactor-șef al revistei Psychologies.

Cei care vor sa îl întâlnească pe Jacques Salomé, însă nu pot ajunge la evenimentul de lansare de pe 31 mai, vor avea acestă ocazie și pe 2 iunie, tot în cadrul Bookfest, la standul edituii Curtea Veche. Începând cu ora 16:00, autorul va oferi autografe.

Ce conține noua carte a lui Jacques Salomé?

Reguli de igienă relațională, sfaturi pentru părinții copiilor care nu vor să doarmă singuri, gânduri despre iubire și cuplu, mărturisiri despre boală și traumă, amintiri despre mamele de altădată și despre un om care făcea pe arborele.

„Viața este un șir de miracole nemaiauzite” i-a spus Jacques Valeriei la prima lor întâlnire. Ulterior, i-a devenit soție. În prefața acestei cărți, Valeria a povestit: „Jacques stăpânește magia de a mângâia timpul, de a lărgi spațiul vieții, de a prelungi clipa astfel încât în ea să sălășuiască un <<strop de eternitate>>.(…) Această carte se dorește o atingere suavă mângâind stelele speranței în infinitatea vieții.”