Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Celebrităţile care şi-au început cariera în domeniul financiar

finante.jpg
Vă vine să credeţi sau nu, dar câteva personalităţi de pe marele ecran, şi nu numai, au lucrat în sectorul financiar înainte de a deveni bogate şi faimoase.

Editorii Business Insider au alcătuit o listă de celebrităţi printre care se numără şi numele de mai jos.

Whoopi Goldberg este o cunoscută actriţă americană (mai este şi cântăreaţă, compozitoare, gazdă de talk show sau activist politic). În timp ce aştepta primele roluri în filme, Goldberg a lucrat ca şi casieriţă la bancă şi chiar ca şi cosmetolog la morgă.

Actorul şi comicul american Raymond Albert (Ray) Romano a studiat contabilitate. Ca şi Goldberg, a lucrat ca şi casier într-o bancă, locul unde a cunoscut-o pe soţia sa Anna.

Red Foo, jumătatea trupei de party rock LMFAO a tranzacţionat acţiuni sub îndrumarea tatălui său, Barry Goldon. Înainte de a da ritmul petrecerilor, a lucrat ca trader. 

Shia LaBeuf, starul din Transformers, nu renunţă încă la slujba sa de zi cu zi, însă a devenint interest de tranzacţionarea acţiunilor în timpul filmărilor pentru Wall Street. În timp ce îşi pregătea rolul, LaBeuf a reuşit să transforme 20.000 de dolari în 489.000 de dolari.

Martha Stewart a câştigat milioane de dolari învăţându-ne cum să ne amenajăm casa şi să coacem tarte. Şi-a început cariera ca broker în New York. 

Iconicul Colonel Sanders, fondatorul Kentucky Fried Chicken (KFC) a lucrat ca agent de vânzări în asigurări înainte de a deveni faimos pentru reţeta aripioarelor picante.   

Şi chiar dacă vă vine greu să v-o imaginaţi pe Demi Moore, starul din GI Jane, Striptease sau Propunere indecentă în postura de angajat al unei companii de recuperare de credite, trebuie să ştiţi că a avut şi acest job. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii