Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Afaceri |
|

Cele mai verzi afaceri, potrivit Comisiei Europene

Comisarul European pentru Mediu și Pescuit, Karmenu Vella, a anunțat câștigătorii competiției European Business Awards for the Environment (2014 – 2015).
 aboneaza-te
Recolamp

Cele mai verzi afaceri  îmbină competitivitatea economică cu respectul pentru mediu şi provin din cinci categorii: Management, Produse și servicii, Inovație, Afaceri și biodiversitatea și Cooperare internațională.

Acestea sunt EcoNation (Belgia), o companie care oferă soluții de iluminat, la categoria Produse și Servicii; Daimler AG (Germania), companie producătoare de piese auto, la categoria Inovare; Interface Nederland BV (Olanda), cel mai mare designer și producător de plăci de covoare, la categoria Cooperare Internațională; Red Eléctrica de España (Spania), un operator de energie electrică, la categoria Afacerile și Biodiversitatea; Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (Turcia), un producător important de ceramică, la categoria Management.

Evenimentul face parte din strategia de mediu a Comisiei Europene, alături de campania “Generation Awake”, o inițiativă europeană de creștere a gradului de conștientizare și promovare a utilizării durabile a resurselor naturale.

Sectorul de bunuri și servicii ce au o componentă de protecție a mediului a continuat să se extindă în ciuda crizei economice. Afacerile din acest sector sunt încurajate și de extinderea pieței la nivel global, tendințele din domeniu arătând creșteri ale exporturilor pentru firmele și companiile din domeniu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii