FacebookTwitterLinkedIn

Audiența medie a televiziunii Antena 1 a fost în luna august de 389.000 telespectatori pe minut (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media Audiences (copyright: ARMADATA S.R.L.). Ratingul mediu a scăzut cu 29.000 de persoane față de luna precedentă.

La rândul său, Pro TV și-a conservat audiența din iulie (creștere de doar 1.000 de persoane) și a revenit în fruntea topului general cu o medie zilnică de 407.000 de telespectatori pe minut. Pro TV revine pe prima poziție pe fondul scăderii audienței Antena 1.

În august, ultima lună de vară, televiziunile au funcționat cu grilele de vacanță, majoritatea vedetelor și realizatorilor fiind absenți de pe „sticlă”.

Demn de remarcat este scăderea de 76.000 de telespectatori a Kanal D în august față de iulie. Kanal D rămâne a treia televiziune pe național în ciuda acestei scăderi majore care ține de sezonul cald.

Interesantă este ascensiunea televiziunii România TV, care a câștigat 14.000 de persoane față de iulie, ajungând la o medie de 187.000 de telespectatori pe minut (toată ziua). Ratingul României TV amenință foarte serios Antena 3, cu o medie de 188.000 de persoane la nivel național. În august, Antena 3 a pierdut 26.000 de telespectatori față de luna precedentă.

August închide un sezon în piața de televiziune care, ca de obicei, nu a pus mare preț pe ratingurile obținuite. Toamna se anunță foarte încrâncenată în lupta pentru rating.

TOPUL INVESTITORILOR ÎN PUBLICITATEA ONLINE (7 LUNI)