Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cele mai urmărite filme la Prima TV

În această iarnă, Prima TV a pariat pe ratingul comediilor românești, ieftine la achiziții și cu succes garantat. Și a câștigat.
pacala

Din cele 10 filme cele mai urmărite la Prima TV, în perioada 1 ianuarie – 17 martie 2015, opt au fost comedii românești. Prima TV „și-a pus toți banii” pe comediile autohtone, care i-au adus ratinguri relativ bune.

Astfel, „Păcală” (producție 1974), în regia lui Geo Saizescu, a fost cel mai urmărit film la Prima TV, cu o audiență medie de 804.000 telespectatori pe minut la nivel național (4,4% rating). Filmul a fost difuzat pe 22 februarie, duminică, începând cu ora 15:15. A fost un record de audiență pe acel interval orar.

Pe locul secund în topul audienței filmelor de la Prima TV s-a plasat „Brigada Diverse intră în acțiune”, cu un rating de 716.000 de persoane pe minut, la nivel național (3,9% rating). Filmul a fost programat vineri, pe 9 ianuarie a.c., în prime time.

De remarcat că același film a fost difuzat de Antena 1 pe 2 ianuarie, începând cu ora 17:00, și a făcut o medie de 1.290.000 de telespectatori pe minut la nivel național. Așadar, la o distanță de doar șapte zile, pe două televiziuni diferite, filmul a făcut ratinguri. Este încă o dovadă că filmele din seria „Brigada Diverse” sunt nemuritoare pentru români.

Abia pe locul 4 în topul Prima TV se află un film străin: „Plan de rezervă” („The back-up plan”), producție 2010, cu Jennifer Lopez și Alex O’Loughlin. Comedia americană a obținut o medie de 669.000 de telespectatori pe minut la nivel național.

Singurul film de acțiune care s-a strecurat în topul comediilor de la Prima TV a fost „Amprenta Morții” („Wake Of Death”), cu Jean-Claude Van Damme, care a realizat o audiență medie de 571.000 de telespectatori pe minut la nivel național.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii