Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cele mai urmărite filme la Kanal D

Comedia „B.D. la munte și la mare” a fost filmul cu cea mai mare audiență la Kanal D, în această iarnă. Celelalte filme din top 10 la această televiziune sunt din categoria „suspans” și „horror”.
bd-la-munte-si-la-mare

În a doua zi a acestui an, Kanal D a difuzat, după-amiză, filmul românesc „B.D. la munte și la mare” (producție 1971), care a înregistrat o audiență medie la nivel național de 589.000 de telespectatori pe minut (3,2% rating). Este filmul artistic care a avut cea mai mare audiență la Kanal D, în perioada 1 ianuarie – 17 martie 2015.

A doua zi, același film a fost difuzat în reluare, la „matineu” (ora 10:30), și a obținut o audiență de 471.000 de telespectatori pe minut, a treia în topul filmelor transmise în această iarnă. Este evident că acest film îți menține „prospețimea” la publicul românesc, mai ales în zilele libere de după Revelion.

Filmele artistice nu reprezintă „specialitatea casei” la Kanal D, televiziunea fiind orientată către alte tipuri de programe de mare audiență (seriale turcești, reality-show-uri). Din acest motiv, filmele artistice de la Kanal D au avut ratinguri mici în comparație cu cele de la Pro TV și Antena 1. Mai mult, acestea au avut audiență mai mică decât filmele difuzate la Prima TV și TVR 1.

Pe locul doi în topul filmelor de la Kanal D s-a plasat „Grizzly Park”, o producție 2008, care face parte din categoria „horror”, având o audiență de 508.000 telespectatori pe minut (2,7% rating național). Filmul a fost transmis pe 2 ianuarie, începând cu ora 23:00.

Din cele 10 filme artistice cu cele mai mari audiențe la Kanal D, 9 au fost programate în cursul lunii ianuarie. De asemenea, cinci din cele zece sunt trecute la categoria „suspans”, iar două sunt „horror”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii