FacebookTwitterLinkedIn

Cei aflați în căutarea tinereții fără bătrânețe nu sunt puțini, iar industria cosmetică face tot ce îi stă în putință ca să le cânte în strună. Dacă nu vreți să vă expuneți unei proceduri chirurgicale, vă stau la dispoziție o serie de tratamente cosmetice – unele bizare, altele spectaculoase nu atât prin rezultate cât mai ales prin ingredientele – uneori prețioase de-a dreptul – la care apelează.

Masca facială cu aur de 24 karate este un tratament destinat eliminării ridurilor și poate îmbunătăți considerabil elasticitatea pielii. Prețul este de aproximativ 400 de dolari pe ședință.

Peelingul cu diamante și caviar are ca scop ameliorarea ridurilor. Ședința debutează cu un peeling cu pudră de diamante și se încheie cu o mască de caviar, combinată cu terapie cu lumină de înaltă frecvență. Procedeul este disponibil  într-un salon din San Francisco, o ședință costând 750 de dolari.

Secretul lui Jennifer Lopez

Mască facială cu placentă umană pare o bizarerie, dar unii specialiști în cosmetică sunt de părere că proteinele din placentă ajută la întinerirea și îmbunătățirea aspectului pielii. Este secretul de frumusețe la care se pare că apelează cântăreața Jennifer Lopez, care cheltuiește săptămânal 1.200 de dolari pe un asemenea tratament.

Masca-vampir a devenit cunoscută în toată lumea după ce Kim Kardashian a încercat-o și a apărut pe rețelele de socializare purtând-o pe față. Procedeul constă în reinjectarea cu celule roșii extrase din sângele pacientei și tratate cu tot felul de vitamine, pentru un ten mai strălucitor. Prețul procedurii este de 2.000 de dolari.

Cu un preț de 7.000 de dolari, peelingul cu diamante şi rubine este nu doar cel mai scump tratament de înfrumusețare, dar este recomandat drept soluția cea mai eficace pentru întinerirea tenului, mai ales că are binecuvântarea actriței Mila Kunis, care l-a încercat – nu că ar avea nevoie, draga de ea.

Cei dispuși să plătească prețul uneori exorbitant al acestor tratamente speră ca veșnicia diamantelor să poposească măcar vremelnic pe chipul lor. Nu pentru a opri timpul, ci doar pentru a-l încetini.