Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cele mai promovate branduri în presa scrisă, în luna ianuarie 2013

presa_scrisa.jpg
Petrom a fost cel mai promovat brand în presa scrisă, în prima lună a acestui an. Acesta a beneficiat de 82 de machete publicitare în print. Pe locul secund s-a plasat Orange.

Brandul Petrom a fost cel mai vizibil în reclamele care au apărut în ziare și reviste, în ianuarie 2013, conform studiului „Monitorizarea Investițiilor în Publicitate pentru Presa Scrisă” (MIPPS), realizat de BRAT. Volumul brut de publicitate consumat pentru cele 82 de inserții s-a ridicat la 310.207 de euro (calculat la tarifele listă).

Al doilea brand ca vizibilitate în presă a fost Orange, cu 69 de machete apărute, în valoare brută de 306.700 euro (rate card). REGIO – Programul Operațional Regional a fost al treilea brand ca vizibilitate în monitorizarea BRAT, acesta având 107 de inserții și reprezentând un volum brut de publicitate de 162.874 euro (rate card).

Topul primelor cinci branduri apărute în presa scrisă, în ianuarie 2013, este încheiat de Fonduri-UE.RO (cu cu volum la rate card de 144.443 euro) și de Alevia, companie producătoare de medicamente naturiste, cu un consum de 123.451 euro (rate card).

Au fost monitorizate 314 publicații, incluzând suplimentele șii ediții speciale ale acestora.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii